Environmentálne smernice Európskeho parlamentu a Rady Európskej únie - Koleňák, Roman
Smernica 2002/95/ES (RoHS) o obmedzení používania určitých nebezpečných látok v elektrických a elektronických zariadeniach. Ciele smernice. Dôvody prijatia smernice. Najdôležitejšie opatrenia smernice (RoHS).