Tatry rok po víchrici - Horváthová, Jarmila
Z obsahu: Kalamita Tatry zničila aj prebudila. Cestovný ruch a ochrana prírody. Po vydarenom lete sa Tatranci chystajú na zimu. Noví investori. Do Tatier chcú prilákať bohatších turistov. Najprv investície, potom turisti.