IAS/IFRS - Požadavky na zveřejňování - Hruška, Vladimír
Povinne zverejňované informácie podľa IAS/IFRS. IAS 2 - Zásoby - informácie o zásobách, ktoré zverejní účtovná jednotka, užitočné informácie o účtovnom ocenení rôznych kategórií zásob, zásoby poskytovateľov služieb. IAS 8 - Účtovné pravidlá, zmeny v účtovných odhadoch a chyby - zverejnenie zmien v účtovných pravidlách a účtovných odhadoch, zverejnenie chýb.