Transsibiřská drážní cesta konkuruje moři - Kladiva, Jiří
Využitie konkurenčnej schopnosti Transsibírskej magistrály (TSM). Cesta k ďalšiemu rozvoju. Doby tranzitu. Tarifná politika ruských dráh. Kontejneroví operátori na TSM. Budúca konkurencia z Kazachstanu - možnosť výstavby transkazašskej železničnej trate.