Zákaznický pohled na evropské železnice - Kladiva, Jiří
Konkurenčný nárast cestnej dopravy oproti železničnej. Bariéry väčšieho využívania železničnej dopravy zákazníkmi. Faktory ovplyvňujúce úspešnosť využívania železníc. Ako posilniť železničnú dopravu v európskom meradle.