Polícia v boji proti kriminalite - história a súčasnosť - Záhora, Jozef
Obraz o historickom vývoji postavenia a úlohách polície v boji proti kriminalite. Pojem polícia. Historický vývoj polície na Slovensku. Stav "de lata". Úlohy Policajného zboru.