Rekordní zisky bank ve světě
Ziskovosť bánk v roku 2004 - pravdepodobne najziskovejší rok z pohľadu návratnosti kapitálu. Pohľad na faktory, ktoré majú vplyv na ziskovosť peňažných ústavov dlhodobo. Návratnosť kapitálu bánk podľa krajín. Podiel regiónov sveta na prvej tisícovke bánk. Pokles prevahy amerických bánk. Zlepšenie v Nemecku.