Chtějí Češi euro? Česká republika s eurem nespěchá - Čurda, Pavel
Podľa prieskumu verejnej mienky Eurobarometer má presne polovica obyvateľov Českej republiky obavy zo straty českej koruny. Pravidlá pre prijatie eura. Maastrichtské a konvergenčné kritériá. Pripravenosť ČR na prijatie eura. Stratégia pristúpenia ČR k eurozóne.