Bratislava: od výroby k službám - Slovák, Kristian
Povzbudivé hodnotenie bratislavského regiónu nemeckou analytickou spoločnosťou Empirica Delasasse. Spomedzi lokalít krajín SVE sa lepšie umiestnili iba Praha, stredné Maďarsko a Viedeň. Výhody bratislavského regiónu. Potenciál kvalifikovaných pracovných síl. Hlavné záujmy Bratislavy v medzinárodnej spolupráci.