Integrované prístupy ku krajine a životnému prostrediu - predpoklad implementácie Rio-dohovorov - Huba, Mikuláš
Integrované prístupy v dokumentoch Konferencie OSN o životnom prostredí a rozvoji. Vyhodnotenie anketového prieskumu z problematiky environmentálnych dohovorov a ich uplatňovaní v podmienkach Slovenska.