Národný inventarizačný systém pre emisie a projekcie skleníkových plynov v SR - Szemesová, Janka
Národný inventarizačný systém pre emisie a projekcie skleníkových plynov sleduje a inventarizuje emisie od r. 1990. Rozšírenie povinností podľa zákona o ovzduší po vstupe Slovenska do EÚ. Projekt Integrovaného národného systému pre emisie a projekcie skleníkových plynov ako aj ostatných znečisťujúcich látok.