[Sociálna politika] - Antalová, Mária, 1952-
Recenzia na novú verziu Sociálnej politiky od autorského kolektívu pod vedením doc. Ing. Vojtecha Staneka, PhD. Kniha pohotovo reaguje na zmeny prebiehajúce v sociálnej oblasti v jednotlivých krajinách s akcentom na Slovenskú republiku. Prezentovaná publikácia utvrdzuje v tom, že prostredníctvom sociálnej politiky je možné formovať celý sociálny priestor ľudskej existencie, ktorý môže buď podporovať alebo vytvárať bariéry.