Marketing bánk z praktického hľadiska - Kapoun, Josef
Pohľad švajčiarskeho odborníka, ktorý porovnáva marketingovú prax veľkých finančných inštitúcií v krajine pod Alpami s vývojom v postkomunistických krajinách. Pojem marketing banky. Klasifikácia marketingu. Interný a externý marketing. Public relations. Nástroje marketingu.