Európsky sektor leteckých prepravcov je v rovnováhe - Jarošová, Svetlana
Doteraz neznáme prekážky svetových aeroliniek - teroristické útoky, vírusové ochorenia. Pokles záujmu ľudí o lietanie. Stav v Európe. Pozícia európskych leteckých spoločností v globálnom meradle je relatívne dobrá. Reštrukturalizácia v Taliansku. Konkurenčný boj. Vybrané hospodárske výsledky európskych leteckých lídrov.