Marketing a rizika implementace IT - Paukner, Petr
Marketing a systém riadenia vzťahov so zákazníkmi. Zhromažďovanie zákazníckych dát, ich čistenie, kontrola a analýza. Využívanie zákazníckych informačných portálov. Aké podmienky musí spĺňať kvalitný softvérový systém. Komerčné riešenie softvérového systému verzus riešenie na objednávku.