Finančný majetok podnikateľov - Kaletová, Viera
Finančný majetok podnikateľa a poukázanie na rôzne skutočnosti, ktoré vznikajú pri obstarávaní finančného majetku a nakladaní s ním na spôsob účtovania v nadväznosti na právnu úpravu v príslušných hmotnoprávnych predpisoch a úpravu v postupoch účtovania podnikateľov.