Měnící se tvář ženy - Klimeš, Jan
Spoločenské postavenie ženy pred 16 rokmi v bývalom Československu. Postavenie ženy v zamestnaní a v rodine. Hospodárska transformácia a zmena v spoločenskom živote ženy. Plánovanie, rozhodovanie, kvalifikácia a miesto v zamestnaní. Typológia žien podľa výskumu agentúry Stem/Mark.