Novela zákona o dani z pridanej hodnoty - komentár k vybraným ustanoveniam - Jablonková, Zdenka
Komentár k vybraným ustanoveniam poslednej novely zákona č. 222/2004 Z.z. o dani z pridanej hodnoty v znení neskorších predpisov, ktorá bola schválená 27.10.2005.