POP jako součást budování image s nápadem - Skalníková, Barbora
Budovanie imidžu spoločnosti prostredníctvom firemnej komunikácie. Identita značky výrobku či služby. Formy integrovanej komunikácie: firemné akcie, konferencie, prezentácie, výstavy, vernostné programy. POP materiály ako súčasť firemnej komunikácie.