Internet: nejrychleji rostoucí médium - Řehák, Tomáš
Internet ako mediálny typ. Využívanie internetu v Českej republike. Zvyšovanie atraktivity internetu. Spolupráca veľkých internetových portálov s televíziou. Internetová reklama. Internet ako konkurenčné médium pre TV, rozhlas a tlač.