Uplatnenie princípov štátnej pomoci pri programoch Štrukturálnych fondov - Pásztorová, Jana, 1960-
Zásady štátnej pomoci. Štátna pomoc pri programoch štrukturálnych fondov. Výnimky zo zákazu štátnej pomoci. Slovenský úrad pre štátnu pomoc by mal venovať viac pozornosti kontrole štátnej pomoci v citlivých sektoroch.