Manažment v teórii a praxi online odborný časopis o nových trendoch v manažmente
Odborné príspevky, analýzy, výskumy, komentáre a diskusie z oblasti podnikového manažmentu, organizácie verejnej správy, riadenia podniku, manažmentu ľudských zdrojov, technológie riadenia a podobne.