Nové plány "starej" Európy - Pawera, René
Spoločná zahraničná a bezpečnostná politika Európskej únie. Rozdelená Európa. Poučenie z Kosova. Kontroverzná "nová iniciatíva" Francúzska a Nemecka vyvolala pobúrenie. Nevyhnutnosť nájsť správne riešenie pre spoločnú zahraničnú a bezpečnostnú politiku EÚ.