Najlepšie platí farmácia - Môciková, Renata
Výsledky prieskumu platov slovenských firiem a spoločností so zahraničným kapitálom. Vývoj a prognóza zvyšovania miezd. Podiely platov na marketingových pozíciách na Slovensku. Výrazné regionálne rozdiely v platovej úrovni.