Inovačné technológie, priame zahraničné investície a ich vplyv na rozvoj podnikateľských subjektov - Vidová, Jarmila, 1967-
Využitie inovačných technológií, priamych zahraničných investícií a ich vplyv na rozvoj podnikateľských subjektov. Zabezpečenie finančných zdrojov pre inovačné podnikanie. Umiestnenie Slovenska v hodnotení SEF - najlepšie položky a najhoršie položky.