Výber lokality podniku - zodpovedné strategické rozhodnutie - Neumannová, Anna
Výber miesta podnikania patrí medzi strategické rozhodnutia s dlhodobým účinkom. Lokalizačná stratégia ako súčasť celkovej stratégie podniku. Teória lokalizácie v dielach ekonómov A. Schaffla, W. Launhardta, A. Webera a ďalších. Podnikové faktory lokalizácie a ich členenie na základe viacerých kritérií.