Vojna fajčiarom pokračuje - Tichý, Miroslav
Hladinu fajčiarskej verejnosti opäť rozvírila zmena zákona o ochrane nefajčiarov (zákon č. 377/2004 Z.z.), ktorá sprísnila podmienky ochrany ľudí pred škodlivými účinkami tabaku a tabakových výrobkov. Novela (č. 465/2005 Z.z.), účinná od 1. 11. 2005 upravila varovné označovanie tabakových výrobkov, predaj tabakových výrobkov, zákaz fajčenia a sankcie za porušovanie týchto povinností.