Štrukturálne trendy a riziká v bankovom sektore - Jurča, Pavol
Stručná analýza bankového sektora SR. Hlavné štrukturálne trendy v bankovom sektore, ktoré sa týkajú zdrojov bankových činností a hlavných investičných aktivít. Analýza finančného zdravia bankového sektora, teda schopnosť bánk tvoriť zisk a vytvárať kapitál na krytie rizík. Hlavné riziká vyplývajúce z bankových činností, ktoré sú podrobené stresovému testovaniu.