Nové formy podnikania po vstupe SR do EÚ - Siman, Michael
Etablovanie spoločností v inom členskom štáte - vývoj legislatívy. Európske zoskupenie ekonomických záujmov. Európska spoločnosť (Societas Europea). Európske družstvo. Návrh európskeho združenia. Návrh európskej vzájomnej spoločnosti.