Pár slov k financiám organizácií tretieho sektoru - Chorvátová, Janka
Účely, na ktoré je možé poukázať 2 percentá zaplatenej dane z príjmov. Kto môže byť prijímateľom 2 percent zaplatenej dane z príjmov. Zoznam prijímateľov. Zdroje financovania subjektov tretieho sektoru - 2 percentná daň z príjmov, dary, sponzorstvo, dotácie zo štátneho rozpočtu a z rozpočtu samosprávy, verejné zbierky, príjmy z členských príspevkov, vlastná činnosť.