Robert M. Solow - Gonda, Vladimír
Biografická a profesná charakteristika Roberta M. Solowa. Prínos Solowa k teórii ekonomického rastu. Paradox produktivity. Prínos R. Solowa k rozpracovaniu Phillipsovej krivky. Ľudský rozmer R. Solowa. Najvýznamnejšie diela R. Solowa.