Komunikácia obsahu podnikovej stratégie - Hintošová, Aneta, 1979-
Proces strategického riadenia v zásade pozostáva z dvoch základných častí, a to formulácie stratégie a jej implementácie. Spojnicu medzi nimi predstavuje komunikácia obsahu podnikovej stratégie vytvorenej vrcholovým manažmentom podniku vo vzťahu k manažérom na nižších úrovniach, ako kľúčovým realizátorom stratégie. Príspevok pojednáva o komunikácii stratégie, jej rozsahu, komunikačných médiách, pričom sa zameriava najmä na identifikáciu úrovne komunikácie stratégie vo vybraných podnikoch v Slovenskej republike.