Veletržní expozice: klíč k úspěchu - Komárková, Zuzana
Využitie výstavných plôch v interiéri a v exteriéri. Veľtržná správa a ponuka doprovodných služieb. Vybavenie areálu na organizovanie tlačových konferencií, prezentácií a iných spoločenských stretnutí. Ponuka služieb pre návštevníkov. Organizačné pokyny pre vystavovateľov. Ponuka komplexného servisu.