Podpora rozhodovacích procesov pri tvorbe a ochrane životného prostredia - Kollár, Vojtech
Tvorba a ochrana životného prostredia. Rozhodovanie o projektoch vplývajúcich na stav životného prostredia. Metódy a podpora rozhodovacích procesov.