Stavebné sporenie a politika vplyv a dopady politických rozhodnutí na bytový sektor národného hospodárstva - Béreš, Imrich
Poukázanie na šesť základných problémov v oblasti stavebného sporenia. Ide o podpory bývania, charakteristické údaje o bývaní v SR, stavebné sporenie, efektivitu štátnej prémie a národohospodárske výsledky, vývoj parametrov stavebného sporenia a štátnej prémie, podmienky stavebného sporenia, návrh novely zákona o stavebnom sporení - dôsledky a budúcnosť stavebného sporenia.