Reklama a děti: delikátní problém - Zenkner, Petr
Deti ako dôležitá sociálna skupina so stále narastajúcim obchodným významom. Vplyv detí na nákupné rozhodnutie rodičov, najmä matky. Oslovenie detí prostredníctvom reklamy. Podlinkové aktivity - súťaže a programy pre deti. Riziká reklamy. Reklama na potraviny a problém detskej obezity. Deti ako herci v reklame.