Když reklama dává etice na frak - Šiler, Vladimír
Etika reklamy. Reklama na alkohol a cigarety. Príklady neetickej praxe v reklame: klamanie zákazníka, zamlčanie informácií, porovnávacia reklama, obťažovanie zákazníka, pôsobenie na deti, využívanie detí v reklame, zneužitie ženy v reklame a ďalšie. Požiadavky na etickú reklamu.