Prezidentské voľby na Ukrajine - Greššová, Mária
Informácie o voľbe hlavy štátu v roku 2004 na Ukrajine. Predvolebná kampaň. Starý systém moci a radikálna opozícia. Nerešpektovanie demokratických princípov a nadradenosti zákonov ohrozuje slobodný priebeh prezidentských volieb na Ukrajine.