IT čoraz viac ovplyvňujú pracovné šance - Veverková, Soňa
Využívanie informačných a komunikačných technológií v podnikoch a zanikanie pracovných miest. Vznik nových sektorov a tým aj vznik pracovných príležitostí. Vplyv informačnej technológie na využívanie pracovného času. IT a mzdová štruktúra. Ponuka pracovných príležitostí na internete. Zárobky v IT profesiách ( priemerná mesačná mzda, 1. polrok 2005).