Nábytkárstvo - Haluza, Ivan
Z obsahu: Slovensko už nebude nábytkárska veľmoc. Problémy nábytkárskeho sektora. Istota je predaj vo vlastnej réžii. Investori. Veľkí hráči už do slovenského nábytkárstva neprídu. Nábytok je voňavý biznis.