Vysielače impulzov na rozvoj odvetví - Baluška, Marek
Ekonomické funkcie veľtrhov. Čo ovplyvňuje rozhodovanie o účasti vystavovateľov na veľtrhu. Aké náklady prináša účasť na veľtrhu. Spotrebiteľské výstavy - "výstavy pre ľudí". Odborné veľtrhy orientované na určité odvetvie. Hodnotenie účasti na veľtrhu. Bilancia slovenského výstavníctva v r. 2005.