Ako podnikať
Z obsahu: Stavebný zákon pokročil, problémy zostávajú. Efektívny predajca - správna otázka v pravý čas. Zlým riadením k zničeniu zamestnancov. Od únavy a depresie k vyhoreniu. Ako si na daniarov sťažovať na súde. Čo robiť, keď odberateľ nepodpísal preberacie protokoly. Pozor na reklamácie do pol roka po kúpe.