Trh vzdelávania potrebuje reguláciu - Bujňák, Ján
Fungovanie alternatívnych vzdelávacích inštitúcií na Slovensku. Poplatky za štúdium a spochybnenie rovnakého prístupu k vzdelávaniu. Absentovanie vedeckovýskumnej činnosti v uvedených inštitúciách. Pobočky zahraničných škôl ponúkajúce kurzy spornej kvality. Potreba ochrany študentov pred nekvalitným vzdelávaním. Nevyhnutnosť regulačných opatrení vo vzdelávaní.