Na kapitálovom trhu sa potichu riešia staré problémy - Brondošová, Jana
Štát začal odstraňovať to, čo rozvoju kapitálového trhu prekáža, a môže ho naštartovať privatizáciou. Prečo sa začína až teraz venovať zvýšená pozornosť kapitálovému trhu. Prvoradou úlohou bolo preberanie legislatívy celého finančného trhu. Problémy s výškou poplatkov. Skutočný impulz v náprave chýb v systéme môže urobiť iba štát a to privatizáciou. Vedľajšie efekty.