Value at risk vo finančnom rozhodovaní podniku - Markovič, Peter, 1974-
Nezávislý pohľad na metódu value at risk (VaR) na jej možné uplatnenie v nebankovom sektore. Vznik a dôsledky pôsobenia rizika. Predpoklady uplatnenia VaR. Prezentácia kvantifikácie VaR prostredníctvom lineárnej interpolácie.