Vplyv harmonizácie systémov účtovníctva a výkazníctva na finančnú analýzu - Šnircová, Jana, 1971-
Potreba harmonizácie účtovníctva a finančného výkazníctva v ére globalizácie hospodárstva. Dopad na používateľa. Historický dôvod potreby harmonizácie účtovných systémov. Vplyv rozdielov v účtovných systémoch na obraz o finančnej situácii podnikov.