Úloha Európskej susedskej politiky pri dosahovaní cieľov Spoločnej zahraničnej a bezpečnostnej politiky EÚ - Hošková, Jana
Analýza dopadu procesu europeizácie na nových susedov Európskej únie. Európska susedská politika je koncipovaná v súlade s cieľmi Spoločnej zahraničnej a bezpečnostnej politiky. Niektoré teoretické východiská. Nová susedská politika v dokumentoch EÚ. Ciele Spoločnej zahraničnej a bezpečnostnej politika a ich dosahovanie prostredníctvom Európskej susedskej politiky.