Ochorenia prevyšujú možnosti lekárov stav psychiatrickej starostlivosti na Slovensku pod drobnohľadom expertov - Breier, Peter
Význam duševného zdravia človeka. Nedostatočné ohodnotenie psychickej starostlivosti na Slovensku. Návrh na reformu psychiatrickej starostlivosti. Liga za duševné zdravie. Komunitná psychiatrická starostlivosť. Odchody do zahraničia. Nedostupnosť psychoterapie. Alkoholické psychózy. Pokračovanie.