Priemyselným haváriám sa dá predísť - Kobzová, Darina
Novela zákona č. 261/2002 Z.z. o prevencii závažných priemyselných havárií, ktorá platí od júla 2005, vychádza z európskej smernice pre túto oblasť. Zákon o prevencii. Inventarizácia nebezpečných látok. Povinnosti prevádzkovateľa. Priemyselná bezpečnosť. Informačný systém.