Požadovaný výnos investora pri ohodnocovaní dlhových cenných papierov - Hrvoľová, Božena
Obsahové vymedzenie pojmu úrok. Výška úroku. Pravidlá výberu vhodnej trhovej úrokovej sadzby v procese ohodnocovania. Ilustračný príklad.